Björnbo, Lidingö

I underskön natur och med utsikt över Kyrkviken, ligger Björnbo seniorboende som med en unik björnboanda blivit ett mycket attraktivt boende i lugn miljö.

Björnbo seniorboende ligger på Lidingö utanför Stockholm. En unik björnboanda har gjort området till ett mycket attraktivt boende. Området började bebyggas redan 1952 på kulturmark som har bevarats så intakt som möjligt.

Vi välkomnar nya sökande till Björnbo seniorboendes lägenhetskö om ni är intresserade av en lägenhet på Björnbo. Enda kriteriet är att ni bor eller har varit bosatt på Lidingö.

Björnbo tillhandahåller ett modernt boende med tillgång till egen matsal samt en mängd övriga lokaler såsom gästmatsalar, gästlägenheter för nära och kära samt aktivitetslokaler för motion, hobbyverksamhet och rekreation.

Idag finns 19 radhus och 210 lägenheter, 1:or – 6:or, på Björnbo för ett tryggt och bekvämt seniorboende.

Se översikt över Björnbo-området Pdf, 15.2 MB, öppnas i nytt fönster.(pdf)

Cisterna äger Björnbos fastigheter och Wallfast är förvaltare. För driften av kök, matsal och vårdboende ansvarar Attendo Care AB, www.attendo.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Hyresgästförening

På Björnbo finns en mycket aktiv hyresgästförening som ordnar en mängd olika aktiviteter för hyresgästerna. Läs mer på deras hemsida:
Till hyresgästernas hemsida, http://www.bjornbo.nu/Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Kontakt:

Malin Fordell
bjornbo@wallfast.com
Telefon växel 08-772 07 00
Direkt kontorstid kl 8-16 070-77 298 46

Björnbo c/o Wallfast AB
Björnbo 1, 181 46 LIDINGÖ

Ansök om boende på Björnbo:

Vi välkomnar nya sökande till Björnbo seniorboendes lägenhetskö om ni är intresserade av en lägenhet på Björnbo. Ett kriterium är att ni bor eller har varit bosatt på Lidingö.

Det kostar 350 kr att registrera sig därefter 300 kr per år.

Registrera dig via länken nedan.

logotyp
Menhammar stuteri på Facebook

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Wallfast AB, alla rättigheter reserverade