Uthyrning bostäder

Wallfast är ett familjeägt företag och ingår i Soya Group. Den här informationen syftar till att klarlägga bolagets principer för uthyrning för såväl interna som externa målgrupper, i syfte att vara trovärdiga, rättvisa, transparenta och uppfylla ägarnas krav.

Wallfast förvaltar fastigheter i Storstockholm. Det är många som vill bo i dessa områden. Därför är det många sökande, när en bostadslägenhet hos oss blir ledig. Vi vill att du ska känna till hur vi arbetar när vi väljer hyresgäst.

För oss är det viktigt att hyresgästen trivs i sitt boende. Vi ser gärna att hyresgäster trivs så bra att de väljer att bo länge hos oss. Därför vill vi att lägenheten skall passa den bostadssökande, både vad gäller hyra, lägenhetens storlek och dess planlösning. Antalet personer som ska bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.

Wallfast samarbetar med Bostadsförmedlingen Stockholm för uthyrning av våra bostäder, såväl befintliga hyresrätter, vid nyproduktion, samt korttidskontrakt.

För Björnbo seniorboende kan man lämna en intresseanmälan, se info om våra seniorboenden.

Behovet av bostad ser olika ut beroende på vilken fas man är i livet. Därför ger vi möjlighet till våra befintliga hyresgäster i Wallfasts bestånd, att byta lägenhet internt via webbtjänsten "Mina sidor". Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Alla ska ha lika rätt och möjlighet att söka bostad och vi vill verka för mångfald och integration. Wallfast följer de lagar som finns på området och följer vår branschorganisation Fastighetsägarnas riktlinjer.

Det finns tjänster som erbjuder lägenhetskontrakt mot betalning. Wallfast tar aldrig betalt för kontrakt. Dessa tjänster har vi inget att göra med och vi kan inte garantera att du som köpt tjänsten får ett kontrakt hos oss. Våra lägenheter förmedlas endast via våra kanaler.

logotyp
Menhammar stuteri på Facebook

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Wallfast AB, alla rättigheter reserverade