Wallfast och Trianon hyr ut till Clas Ohlson i Burlöv Center

Wallfast och partnerbolaget Trianon har hyrt ut en stor lokal till butikskedjan Clas Ohlson i Burlöv Center i Skåne. Centret har idag en uthyrningsgrad på över 80 %, till skillnad mot 40 % då Wallfast och Trianon förvärvade fastigheten för tre år sedan.

Placeholder-bild

PRESSMEDDELANDE 2024-01-18, kl 07:00


Trianon och Wallfast hyr ut till Clas Ohlson i Burlöv Center

Trianon har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Clas Ohlson AB för etablering av en större butik i Burlöv Center, norr om Malmö. Ytan är 1369 kvm och tillträde är 1 augusti med beräknad öppning hösten 2024. Uthyrningsgraden i Burlöv Center är i dag över 80 procent, vilket är en markant uppgång från de 40 procent som var uthyrda när Trianon förvärvade fastigheten tillsammans med Wallfast för tre år sedan.

Clas Ohlson grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Idag är Clas Ohlson ett av de starkaste varumärkena inom retail i Norden med kunder i Sverige, Norge och Finland. Kedjan har 221 butiker och cirka 5 000 anställda.

I Burlöv Center har uthyrningar gjorts under året till bland andra Hemtex och SWE Outlet. I centrumet har en omflyttning av butiker skett för att öka kundupplevelsen och sedan tidigare har även kedjor som Willys och Normal etablerat sig.

Trianon förvärvade tillsammans med Wallfast fastigheten Burlöv Center i ett 50/50-joint venture i slutet av 2020. Förvärvet är ett stort stadsutvecklingsprojekt med möjlig utveckling av 1 000 bostäder i området. Säljarbetet pågår för Trianons 111 lägenheter i kvarteret Hanna i nära anslutning till både Burlöv Center och kommande Burlöv Centralstation med tåg till Malmö och Lund på 5-7 minuter var tionde minut.

”Med glädje välkomnar vi Clas Ohlson till Burlöv Center, en stark och efterfrågad aktör som precis som vi ser stor potential i ett växande Burlöv”, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

” Vi ser väldigt mycket fram emot att komma tillbaka till Burlöv Center som haft en väldigt positiv utveckling de senaste åren. Butiken kommer göra oss ännu mer tillgängliga i Malmö. Vi får ett bra läge i centret där vi kommer erbjuda ett mycket brett sortiment av produkter för hemmafixet”, säger Andreas Helgesson, Country Operations Manager Clas Ohlson.


Källa: Wallfast & Trianon

logotyp
Menhammar stuteri på Facebook

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Wallfast AB, alla rättigheter reserverade