Papayan, Södermalm

Med inspiration från kanalhusen i Amsterdam och takterrass med växthus och insektshotell kommer Wallfasts blivande bostadsfastighet bli något alldeles speciellt i hörnet Nackagatan/Barnängsgatan på östra Södermalm.

Antal: 117 lägenheter - alla uthyrda
Upplåtelseform:
Hyresrätter
Byggherre: Wallfast AB
Arkitekt: Kjellander Sjöberg (Planskede, systemhandling och bygglov) Kontrast Arkitekter (Bygghandlingsskede)
Skede:
Byggnation
Inflyttning: från 1 december 2022 trapphusvis

FAKTA Papayan 2

Wallfast är en av nio fastighetsutvecklare som är involverade i kvarteret Persikan, det nya bostadsområdet på Södermalm i centrala Stockholm. Hela projektet kommer att omfatta 1 240 lägenheter i sju olika kvarter, plus kommersiella områden och utomhusområden. Wallfast-fastigheten Papayan 2 består av 117 lägenheter, parkeringsplats, cykelförråd och en takterrass med växthus.

Inflyttning med start i december

Arbetet med bygget av vår nya hyresfastighet Papayan fortskrider enligt plan och inflyttning kommer att ske trapphusvis med start i december 2022.

Alla lägenheter är nu uthyrda.

Ett smart och framtidsorienterat kvarter

En före detta bussdepå i centrala Stockholm genomgår en efterlängtad omvandling till ett modernt bostadsområde. Papayan 2, som byggs och ska förvaltas av Wallfast, kommer inte bara att uppfylla höga miljönormer, utan det kommer också att omfatta det senaste inom livsstilsteknik.

Läs hela artikeln

Så blir lägenheterna i Södermalms nya kvarter

Det första du ser när du går in i lägenheterna i Papayan är de stora fönsterpartierna. Både de större lägenheterna och mindre ettorna har fönster som når nästan ner till golvet vilket ger ett stort ljusinsläpp. Smart planering med möjlighet till tvättmaskin i badrummen, mycket förvaring och generöst med garderober gör lägenheterna välanpassade till vardagslivet.

Läs hela artikeln

logotyp
Menhammar stuteri på Facebook

Dataskyddspolicy

Copyright 2023 Wallfast AB, alla rättigheter reserverade

Till toppen