Smarta och hållbara leveranser


I takt med att e-handeln ökar, ökar också behovet av att hitta klimatsmarta lösningar för hemleveranser. På kort tid har så kallade digitala nycklar och smarta lås blivit en smidig lösning för många.

Wallfast har ett samarbete med företaget Glue som tillverkar smarta lås. Det innebär att du som hyresgäst kan köpa och få ett Glue Smart Lock installerat till ett mycket förmånligt pris om det passar till ditt nuvarande lås och lägenhetsdörr. Med det nya låset på plats kan du låsa och låsa upp din dörr med telefonen, dela permanenta och tillfälliga digitala nycklar till familj och gäster och få notiser om vem som kommer och går hemma. Du kan självklart även fortsätta att använda dina vanliga nycklar.

Genom att dela krypterade digitala nycklar med leverantörer slipper du stanna hemma för att ta emot dina varor eller stå i kö till ditt utlämningsställe. För logistikföretaget innebär det billigare och mer hållbara leveranser när de kan planera sina rutter bättre och därmed köra kortare sträckor.

 

All information finns på wallfast.com/glue

 

SÅ HÄR FUNGERAR "INHOME-LEVERANSER"
1. Du handlar online som vanligt och väljer hemleverans med Bring. Allt fler e-handlare ansluter sig till tjänsten.
2. Efter att du har fått ett sms från Bring för att välja leveransdatum får du en notis i Brings app som du klickar på för att göra din hemleverans till en så kallad InHome-leverans.
3. Du godkänner den krypterade tillfälliga nyckeln i Glue-appen. Sedan får du information när ditt paket är på väg och när det har levererats hemma hos dig. Du får ett videokvitto skickat per mejl när leveransen är klar och din dörr återigen är låst.

 

SÅ BESTÄLLER DU ETT SMART LÅS FRÅN GLUE
Du kan beställa låset och boka installation på get.gluehome.com/wallfast/. Här finns också mer information om låset och annat som är bra att veta. All information finns också på wallfast.se/glue/
Som hyresgäst i Wallfast är priset för Glue Smart Lock 1 490 kronor inklusive moms och installation (ordinarie pris 3 290 kr).